Откриха тялото на петата жертва на наводненията в Бургаско.  Около

...
Откриха тялото на петата жертва на наводненията в Бургаско.  Около
Коментари Харесай

Откриха тялото на петата жертва на наводненията в Бургаско

Откриха тялото на петата жертва на наводнения та в Бургаско.  Около 10.45 тази заран избавителни екипи на " Гражданска отбрана " са намерили в Мандренското езеро тялото на изчезналата при потопа 67-годишна Стоянка от каменското село Черни връх , предава NOVA. 

Във вторник брачният партньор на Стоянка - 71-годишния Димитър умря в болница. След приливната вълна в село Черни връх той беше признат в лечебното заведение в тежко положение. 

Междувременно в София група доброволци откриха пункт за събиране на материална помощ за потърпевшите след потопа в Бургаско. Той се намира на улица “Академик Методи Попов ” 24 в столичния квартал “Изток ”. 

Осигурени са няколко микробуса, които ще транспортират събраните помощи непосредствено до наводнените села в община Камено в събота, 4 ноември. В навечерието на зимата най-належащата потребност на потърпевшите е от топли облекла и завивки.  “Хората имат потребност от всичко за дома - препарати, мебели, битова техника ”, обясниха от Организацията за протекция на българските жители, които оказват помощ в село Ливада от първия ден след потопа. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР